Karrier


 • Vegyi osztályvezető

  Munkakör megnevezése: Vegyi osztályvezető

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet vegyi osztályvezető pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Csemege eladó

  Munkakör megnevezése: Csemege eladó

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet csemege eladó pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • Árufeltöltő

  Munkakör megnevezése: Árufeltöltő

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet árufeltöltő pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • Pénztáros

  Munkakör megnevezése: Pénztáros Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet pénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Főpénztáros

  Munkakör megnevezése: Főpénztáros Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet főpénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Fornetti pékség osztályvezető

  Munkakör megnevezése: Fornetti pékség osztályvezető

  Munkavégzés helyszíne: XVIII. kerület

   

  XVIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet Fornetti pékség osztályvezető pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Pékáru osztályvezető

  Munkakör megnevezése: Pékáru osztályvezető

  Munkavégzés helyszíne: XVIII. kerület

   

  XVIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet pékáru osztályvezető pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Hentes

  Munkakör megnevezése: Hentes

  Munkavégzés helyszíne: XVIII. kerület

  XVIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet hentes pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Pénztáros

  Munkakör megnevezése: Pénztáros

  Munkavégzés helyszíne: XVIII. kerület

  XVIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet pénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.    

 • Konyhai kisegítő

  Munkakör megnevezése: Konyhai kisegítő

  Munkavégzés helyszíne: III. kerület    

  Fiatalos-strapabíró-minőségi munkát végző munkatársat keresünk.

  Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: foti.tamas@budagourmet.hu

 • Szakács

  Munkakör megnevezése: Szakács

  Munkavégzés helyszíne: III. kerület    

  Házias ízeket ismerő-főzni jól tudó-fiatalos-strapabíró-minőségi munkát végző munkatársat keresünk.

  Jelentkezni fényképes önéletrajzzal: foti.tamas@budagourmet.hu                           

 • Árufeltöltő

  Munkakör megnevezése: Árufeltöltő

  Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet árufeltöltő pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Szakács

  Munkakör megnevezése: Szakács Munkavégzés helyszíne: X. kerület

  Jól működő élelmiszer áruházunk felvételt hirdet meleg-konyhás grillre, Szakács munkakörbe. Elvárások: -több éves áruházi tapasztalat -szakirányú végzettség. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Pénztáros

  Munkakör megnevezése: Pénztáros Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet pénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Hentes

  Munkakör megnevezése: Hentes Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet hentes pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Főpénztáros

  Munkakör megnevezése: Főpénztáros Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet főpénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Fornetti pékség osztályvezető

  Munkakör megnevezése: Fornetti pékség osztályvezető Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet Fornetti pékség osztályvezető pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.