Karrier


 • Csemege eladó

  Munkakör megnevezése: Csemege eladó

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvetelt hirdet csemege eladó pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével a karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • árufeltöltő

  Munkakör megnevezése: árufeltöltő

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  VIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet árufeltöltő pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével a karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • Hentes

  Munkakör megnevezése: Hentes

  Munkavégzés helyszíne: VIII. kerület

  XVIII. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet hentes pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével a karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • árufeltöltő

  Munkakör megnevezése: árufeltöltő

  Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet árufeltöltő pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével a karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.   

 • Hentes

  Munkakör megnevezése:  Hentes Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet hentes pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével a karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.