Bemutatkozás


A Maxcsoport a Príma élelmiszer-áruházlánc tagja, 4 áruház tartozik az irányításunk alá: Príma Corvin Plaza, Príma Havanna, Príma Pilvax, valamint üzletünk ékköve a Buda Gourmet Bistro&Market by Príma.

Mi a különbség a CBA és a Príma áruházak között?

Príma márkanév bolttípust takar, amely egy minőségibb, szélesebb termékkínálatot biztosít a CBA üzletláncokhoz képest. Az üzletek magasabb szakmai és műszaki sztenderdek szerint működnek. Ez a bolt belső kialakítására, az áruválasztékra és a személyes kiszolgálásra vonatkozik.

Üzleteinkben megtalálható széles választékú zöldség-gyümölcs termékek, pékség, ahol mindig friss, ropogós kenyérfélék, péksütemények állnak vásárlóink rendelkezésére. Üzleteinkben nagy hangsúlyt kap a Vinotéka-kínálat, hungarikum termékek.

Gondoltunk az ételintoleranciával küzdőkre, illetve az egészséges életmódra törekvő vásárlóinkra, ezért termékeink között széles választékban megtalálhatók laktóz-, glutén-, szójamentes, valamint bio és paleo élelmiszerek.

Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat modern, letisztult megjelenésű üzleteinkben, kedvező árakkal, bőséges áruválasztékkal és színvonalas kiszolgálással.