Karrier


 • Árufeltöltő

  Munkakör megnevezése: Árufeltöltő

  Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet árufeltöltő pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Szakács

  Munkakör megnevezése: Szakács Munkavégzés helyszíne: X. kerület

  Jól működő élelmiszer áruházunk felvételt hirdet meleg-konyhás grillre, Szakács munkakörbe. Elvárások: -több éves áruházi tapasztalat -szakirányú végzettség. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Pénztáros

  Munkakör megnevezése: Pénztáros Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet pénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Hentes

  Munkakör megnevezése: Hentes Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet hentes pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Főpénztáros

  Munkakör megnevezése: Főpénztáros Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet főpénztáros pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.

 • Fornetti pékség osztályvezető

  Munkakör megnevezése: Fornetti pékség osztályvezető Munkavégzés helyszíne: III. kerület

  III. kerületi élelmiszer áruházunk felvételt hirdet Fornetti pékség osztályvezető pozícióba. A pályázatot fényképes szakmai önéletrajzzal és a megpályázott munkakör megjelölésével az karrier@maxcsoport.hu email címre várjuk.