Eperrel és tejszínhabbal töltött croissant


Eperrel és tejszínhabbal töltött croissant

Hozzávalók: 4 db croissant, 20 dkg friss eper, 2dl tejszín, 1 csomag habfixáló, 2 csomag vaníliás cukor

Hozzávalók:

  • 4 db croissant
  • 20 dkg friss eper
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag habfixáló
  • 2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd zsákba töltjük, és lehűtjük. Közben az epret megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A croissantokat recés késsel félig félbevágjuk, majd az alsó részt kirakjuk a szeletelt eprekkel. Tejszínhabot fújunk a gyümölcsökre, rárakunk még egy sor epret, és a croissantok felső részét visszahajtva tálaljuk.